Videochat de acasa vs. studio

Cum e cel mai profitabil pentru tine si ce implica? Afla mai jos.

Chiar daca pare a fi cea mai simpla si comoda solutie, experienta ne-a confirmat ca, de fapt, videochatul de acasa nu este cea mai buna alegere. Multe modele care au incercat aceasta varianta au renuntat in scurt timp de a mai lucra in acest domeniu, si doar putine dintre ele au incercat sa o ia de la capat intr-un studio.

Pentru a avea o viata echilibrata, trebuie sa diferentiem foarte bine notiunea de confort si relaxare care este asociata casei si notiunea de a merge la job. Aici, suntem activi, energici, sociabili, responsabili.

Acasa, lucrurile stau total diferit. Nu ai viata sociala, nici competitii si provocari alaturi de echipa din care faci parte. Nu ai acces la informatii noi si nu poti beneficia de sfatul sau ajutorul colegilor. Toate acestea te vor conduce sa-ti pierzi motivatia, ajungand ulterior la rezultate submediocre.

Astfel, noi suntem de parere ca rezultatele de top se pot obtine doar alaturi de o echipa serioasa si bine pregatita in spate, cu infrastructura avansata si conectata in permanenta, gata sa te ajute cu rezolvarea oricarei probleme. Lucru care este posibil doar daca lucrezi de la studio. Aici vei avea un program bine pus la punct, asistenta colegilor si sisteme special concepute pentru cresterea randamentului, iar rezultatele tale vor fi pe masura.

Toate acestea nu pot fi posibile daca refuzi sa iesi din zona ta de confort si alegi calea care pare mai usoara. Asadar, iti recomandam sa lucrezi de la studio, si nu de acasa. Asa, vei merge la sigur catre reusita.

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.