Performanta

100% dedicati sa-ti marim veniturile in fiecare luna.

Venim cu placere la munca, cu un vibe high-level care ne motiveaza sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Ne desfasuram cu seriozitate activitatea, dovedind zi de zi succesul adoptarii unor reguli de colaborare necesare pentru a obtine performante de top.

Avem o politica interna care ne recomanda drept un studio uman, nu doar profi. In acelasi timp, exista un regulament intern pe care il respectam intotdeauna.

Ne place sa fim orientati catre performanta si rezultate.

Am remarcat ca, intr-un mediu relaxant si cu reguli bine puse la punct, performanta isi face simtita prezenta, si nu doar atat. Ea este sustinuta printr-un training conceput special pentru tine.

Echilibrul studioului si al echipei noastre consta intre o alternare a unei atitudini relaxate, cand e cazul, cu una profesionala, atunci cand e in joc performanta noastra si, implicit, a ta.

Daca te regasesti in aceste descrieri si vrei sa faci performanta alaturi de noi, vrem sa te cunoastem.

Suntem constienti de cine suntem si ceea ce putem face pentru tine. Apreciem la ceilalti calitatile pe care le au, precum si pe cele pe care le pot dobandi

Ce calitati?

Poate te intrebi la ce calitati ne referim. Inteligenta, de exemplu, care imbraca de-a dreptul extraordinar frumusetea si autenticitatea. Ea poate fi de mai multe tipuri: inteligenta de mediu, muzicala, logica-matematica, intrapersonala si relationala, kinetica sau kinestezica, lingvistica si spatiala. In felul acesta, suntem capabili sa apreciem fiecare personalitate dupa unul sau mai multe dintre aceste tipuri de inteligenta. Oricine are un potential, insa cel mai mult conteaza cum este el este exploatat.

Cum te poti dezvolta?

Odata ce descoperim potentialul intr-un model sau chiar in cineva din staff, putem concepe strategii de dezvoltare personalizate. Atmosfera placuta de lucru, de asemenea, creeaza un mediu propice de valorificare. Avem resurse si ne place sa jonglam constant in abordari, segmentat, in functie de ceea ce ne dorim pe termen scurt, mediu si lung.

Ce ne motiveaza?

Misiunea noastra este sa gasim modele cu acel ceva special. Cand vedem acest lucru sau cand il simtim prin vibe-ul tau, il vom pune in valoare si-l vom concretiza intr-o performanta de top. Vrem ca, la finalul unei perioade de colaborare, sa vedem licarirea din ochii tai, iar an de an, sa fim din ce in ce mai buni, alaturi de tine. De ce? Competitia noastra cea mai mare suntem chiar noi insine!

Deja ti-am starnit curiozitatea. Vrei sa vezi unde se petrece magia. Redescopera-te alaturi de noi si valorifica-te pe masura potentialului! Devino model Selen si vei avea viata pe care ai visat-o!

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.