Intrebari Frecvente

Chiar imi pot cumpara o casa in primele 6 lunI?

Da, este 100% posibil si realizabil. 6 luni e perioada minima, la actualul loc de munca, pe care majoritatea bancilor o accepta sa ofere credit ipotecar. Cum noi iti garantam un venit lunar de minim $2.000 (de peste 3 ori mai mare decat salariul mediu pe economie), vei putea sa iti cumperi un apartament.

Cu ajutorul sistemului SelenWay 2 Success, modelele noastre reusesc sa isi cumpere casa cu plata integrala (fara credit) in 1-2 ani.

Ce castiguri sunt posibile?

  • Castigul minim pe care noi ti-l garantam: $2.000 (incepand cu prima luna)
  • In medie, modelele noastra castiga intre $4.000-$5.000 dupa 6-12 luni de experienta
  • Castigul maxim inregistrat de un model de-al nostru este de $12.167 intr-o singura luna

Cum si cand se face plata?

Plata se face in contul tau bancar de 2 ori pe luna pe datele de 1 si 16

100% Confidentialitate

Confidentialitatea ta este o prioritate pentru noi si o tratam cu o seriozitate maxima. Contractul de colaborare nu mentioneaza ca incadrare nimic avand legatura cu videochatul. Nici un alt angajator nu va sti vreodata ca ai lucrat in domeniu, decat in cazul in care vei preciza tu acest lucru in CV.

Pot fi vazuta si de persoane din Romania?

In 99% din cazuri, nu. Membrii din Romania nu pot vedea profilele modelelor din Romania (asa cum cei din Olanda nu pot vedea profilele modelelor olandeze). Exista, in schimb, anumite trucuri (proxy, VPN) prin care cei din tara pot pacali sistemul de filtrare. Din acest motiv, modelele noastre nu vorbesc in romana si nu asculta muzica romaneasca in perioada in care sunt online.

Program de lucru flexibil

Studioul este deschis de Luni pana Duminica. Ai flexibilitatea sa iti alegi (cu o saptamana inainte) cele 2 zile libere si in ce tura vrei sa lucrezi, din urmatoarele 3 disponibile:

  • Tura de dimneata: 6-14
  • Tura de dupa-amiaza: 14-22
  • Tura de noapte: 22-6

Care e comisionul vostru de studio?

Comisionul tau de baza este de 50% si poate creste treptat in functie de performante, pana la 65%

Modelele noastre sunt partenerii nostri, nu simpli angajati. Din veniturile pe care le producem impreuna, majoritatea se duc in contul tau bancar. Restul – sunt ca noi sa ne asiguram ca tie nu iti lipseste nimic, astfel incat sa poti face performanta in orice moment si sa iti depasesti target-urile financiare propuse, luna de luna. Ne ocupam noi de toate aspectele legale, fiscale si tehnologice. E un proces continuu prin care noi reinvestim in mediul de lucru, trainingul, promovarea si imaginea ta, precum si dezvoltarea ta personala si profesionala.

Pot face videochat complet imbracata?

Daca doresti, poti opta pentru sectiunea non-adult. Din experienta noastra, in aceasta sectiune castigurile sunt mai mici decat la cea adult, dar se pot intampla multe lucruri daca stii sa fii seducatoare doar din vorbe. Sectiunea de adult nu implica neaparat nuditate, insa la sectiunea non-adult nuditatea este strict interzisa.

Castigul de $2.000 lunar il putem garanta doar pentru sectiunea adult. Aici, castigurile pornesc de la $500, garantat.

Ok. Daca fac videochat in sectiunea adult trebuie sa folosesc jucarii?

Nu “trebuie” sa folosesti nimic din ceea ce nu vrei. Nici sa faci nimic din ce nu ti-e comod. Tu stabilesti regulile jocului si tot tu controlezi dinamica de putere dintre tine si membri. Daca preferi sa folosesti jucarii, o poti face. Daca nu, nu.

Conteaza sau nu aspectul fizic pentru a avea succes?

Credem cu desavarsire ca aspectul fizic reprezinta doar 40% din succesul in acest domeniu. Totusi, o buna parte din interactiunea model-membru este ancorata in imagine, deci prima impresie conteaza. Asta nu inseamna, insa ca trebuie sa arati ca un super model. Cat timp urmezi sfaturile specialistilor nostri in comunicare si a stilistilor Selen, nu vei avea nici o problema. Atitudinea ta si felul in care discuti cu membrii conteaza mai mult decat orice altceva.

Este videochatul legal?

Da. Videochatul este reglementat de catre legea nr. 196/2003 si de completarile din legea nr 496/2004.

Vei lucra in cadru 100% legal, cu contract de munca si impozitele la stat platite

Cum va decurge interviul de angajare
e mai simplu decat ai crede

Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru

Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare

Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi

Aplica Acum