Ne defineste...

Ceea ce cautam si la modelele noastre – dorinta de autodepasire continua. Aceasta trasatura sta la baza echipei noastre, una multidisciplinara si extrem de bine inchegata, ai caror membri au studii universitare si post-universitare in psihologie, publicitate si IT.

Ne-am infiintat acum mai bine de 16 ani si, de-atunci, am crescut constant, alaturi de cei care ne-au fost aproape. Lucram mereu cu placere si, in fiecare zi, ne bucuram sa vedem ca munca noastra se materializeaza in bunastarea tuturor celor implicati.

Experienta ne-a invatat...

Ca profesionalismul este cheia succesului in acest domeniu. Si ca exista mereu lucruri noi de invatat, dar cel mai important e sa le pui in practica.

Mai jos, iata parcursul nostru de la infiintare si pana astazi:

Experienta de 1-3 ani: Eram un studio care cunostea o buna parte din domeniu si care eram constienti ca mai avem multe de invatat, aplicat si imbunatatit. Eram permisivi pentru ca ne doream sa fim aproape de modele, dar totodata nu aveam o infrastructura, un sistem organizational si niste reguli bine puse la punct. Mergeam pe incredere si nu luam intotdeauna deciziile la timp, dar ne doream enorm sa facem performanta.

Experienta 4-7 ani: In aceasta perioada, impusesem un sistem de reguli si o buna organizare. Rezultatele incepusera sa creasca considerabil, ne indrepteam catre performanta pe care ne-o doream, dar simteam ca, uneori, atmosfera putea deveni stresanta. Munceam mult, colaboram cu multe modele si actionam pe fast-forward.

Experienta 8-16 ani: Am trecut prin experienta celor doua etape de mai sus, am invatat si am evoluat. Am ajuns la concluzia ca reteta succesului este de a imbina armonios o atitudine calda, umana, relaxanta, cu o serie de reguli care sa ne sustina principalul scop: performanta. Acum suntem un studio care are incredere in multumirea modelelor fata de noi. Facem acest business cu zambetul pe buze si emanam putere si convigere. Performanta e sustinuta constant prin experienta noastra, echipa noastra, traficul si training-ul oferit.

Misiunea noastra este de a deveni cel mai performant studio din industrie. Nu cel cu cel mai mare numar de modele. Ci studioul cu modelele care castiga cel mai mult. Suntem selectivi si le alegem doar pe cele carora li se potriveste cultura companiei noastre.

Daca si tu esti axata pe performanta si vrei un job de vis cu care sa-ti depasesti targeturile financiare luna de luna, contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem.

Cum va decurge interviul de angajare

E mai simplu decat ai crede.

  1. Iti vom raspunde la orice intrebari ai despre industrie, job si mediul de lucru.
  2. Vom explora, impreuna cu tine, modalitatile cele mai eficiente de a-ti atinge obiectivele financiare.
  3. Daca ne potrivim, poti sa incepi chiar din urmatoarea zi.