Studio Videochat bucuresti castiguri
Castigi din prima! Primesti bonus la angajare si echipa noastra te ajuta sa capeti rapid experienta. Printr-un training adaptat personalitatii si caracterului tau poti ajunge la performante de top. Castiguri garantate!
22843
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22843,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
 

La angajare primesti bonus intre 400 si 1200lei.

Selen Studio plateste mereu la timp!

Vrei sa fii independenta? Iti oferim

SIGURANTA FINANCIARA

Primesti bonus de angajare $100$300 si echipa noastra te ajuta sa capeti rapid experienta.

Prin ambitie si dedicatie modelele noastre experimentate castiga lunar peste $7.500.

 • Cazul 1

  $800 - $1000

  Nu ai experienta in acest domeniu, dar te descurci destul de bine sa te exprimi in limba engleza si iti place sa ai grija de aspectul tau fizic? Ei bine, cu ceva ajutor din partea noastra plus ambitia ta, poti ajunge sa ai castiguri intre 800$ si chiar 1200$ inca din prima luna.

 • Cazul 2

  $2000

  Ai idee despre ce este vorba (fie ca ai incercat in alte studiouri sau de acasa, insa nu ai avut rezultatele la care te asteptai), socializarea in limba engleza este la cote bune si esti gata sa pui in aplicare toate sfaturile noastre? Perfect! Nu vei avea cum sa castigi mai putin de 2000$ pe perioada (mai mult, da)!

 • Cazul 3

  $4000+

  Esti deja un model cu experienta, insa ai nevoie de un “Refresh” si de o echipa care sa te sprijine zi de zi? Noi suntem aici pentru a-ti oferi motivatie, sprijin si pentru a-ti arata ca pentru orice problema exista solutie! In acest caz, castigul minim ar fi de 4000$ intr-o perioada.

APLICA ACUM

CASTIGURI VIDEOCHAT

Cat poti castiga din videochat? Ce bonusuri oferim?

Afla mai multe raspunsuri concrete dand click pe fiecare intrebare in parte.

Cat voi castiga in prima luna?

Un model fara experienta obtine in general castiguri intre minim $500 si maxim $1200. Bonusul de angajare ajuta noile modele sa depaseasca dificultatile financiare intalnite la orice job nou.

Dupa ce voi capata experienta cat voi castiga?

Din pacate nu putem preconiza individual castigul maxim lunar pentru ca acesta depinde foarte mult in functie de model, de aptitudinile si aspectul fizic al acestuia. Avem modele cu experienta care castiga si $10000 lunar, dar si modele care se mentin constant la castiguri cuprinse intre $3000 si $5000 lunar. Media castigurilor intr-un studio videochat al companiei noastre este de $2500 – $3500 lunar (medie calculata la un numar de cateva zeci de modele).

Trebuie sa arat ca un supermodel pentru a face bani?

Nici vorba. Aspectul fizic este foarte important, dar atata timp cat esti o persoana ingrijita, ce stie sa isi puna atuurile in evidenta si poti intretine o conversatie in limba engleza, nu vei intampina nici o problema in a avea castiguri financiare semnificative. stim ca exista destule persoane care au potential dar nu sunt constiente de acesta. De aceea echipa noastra te va indruma pentru a iti gasi look-ul cel mai potrivit pentru tine. Am transformat in ultimii ani zeci de persoane (care initial nu ieseau cu nimic in evidenta), in femei senzuale ce atrag privirile tutoror.

Pot cere avans?

Da. Plata castigurilor se face de doua ori pe luna cu posibilitatea de a cere avans din salariu.

In ce moneda sunt platita?

Pe site-uri castigurile pot fi atat in dolar cat si in euro sau lire sterline. Plata salariului se face in lei, la cursul Bancii Nationale din ziua de salariu.

Exista prime salariale sau bonusuri?

Oferim diferite tipuri de bonusuri, dar o alta sursa de venit extrem de profitabila o reprezinta concursurile zilnice din studiourile noastre videochat. La aceste concursuri platile se efectueaza ZILNIC la incheierea turei. Pe langa premiile in bani exista si concursuri cu premii ce consta in seturi de lenjerie, abonamente la sali de fitness, solar sau seturi de produse cosmetice.

dolar

Vei fi mereu motivata la studio

BONUS RECURENT

Dincolo de toate acestea, iti poti “infrumuseta” destul de mult veniturile cu niste bonusuri de weekend, inceput de perioada, target, logare la timp si chiar modelul perioadei. Cumulate, iti mai pot aduce $1000.

DESPRE NOI
catel

Programeaza un interviu

INCEPE ACUM

Poti sa ne lasi un numar de telefon iar noi te vom contacta cand vrei tu.

Lasa jena de-o parte si discuta cu noi asa cum de-a lungul anilor

au facut-o alte mii de persoane. Este doar un job.

APLICA